duminică, 19 iunie 2011

Tulburarea bipolara sau lupta cu demonii

Buna!
Sufar de tulburare bipolara de 4 ani si am creat acest blog pentru cei care sunt in situatia mea sau care au prieteni sau apropiati care sufera de aceasta boala.
Voi pregati o serie de articole despre ce este aceasta boala, cauzele ei, simptomele, tratament, etc.
Alaturi de voi as dori sa descopar modalitati de a trai armonios in ciuda acestei boli care de multe ori te face sa pierzi atat de multe, de la relatii, loc de munca,prieteni pana la respectul de sine.
Astept cu mult interes comentariile voastre, povestile voastre, cu convingerea ca impreuna putem sa schimbam ceva in bine in vietile celor care au aceasta boala.

4 comentarii:

  1. Salut!
    Un prim pas spre vindecare l-ai făcut scriind acest blog. Rugămintea pe care o am e să treci de faptul că ai fost diagnosticată cu o boală.
    Ai scris că această „boală” te-a făcut să pierzi. De fapt ai făcut altceva... în termeni simpli, s-a făcut un pic de curățenie în jurul tău. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant blogul tău, eşti curajoasă şi te admir pentru ceea ce faci!
    succes maxim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Consuma peste aproximativ zilnic si resolvi problemele legate de litiu, omega 3 si omega 6... Intereseaza-te ce peste contine cantitati mari de omega 3 (preferabil intr-un raport de 30/1 intre omega 3 si omega 6).

    Cu placere!

    RăspundețiȘtergere